Posted on

Dukke-mix

Vil lige vise jer den barselsgave, jeg fik lov at give til min lille nye niece for knap to uger siden…

20150510_21331420150510_213142

Dukken er en god blanding af to forskellige opskrifter på hæklede dukker.

Jeg elsker at sidde og hygge og slappe af med at hækle… Men så snart det kommer til monteringsdelen, er det ligesom om, at al hyggen og afslapningen fuldstændig forsvinder!

Opskriften på denne dukke fra Stof&Stil er derfor lige noget for mig: ben, krop, arme og hoved bliver nemlig hæklet sammen ud i ét. Derudover synes jeg det er en super god detalje, at tøjet kan tages af – så man rigtig kan lege med dukken (Hvis jeg laver dukken igen, vil jeg dog prøve at lave armene en smule kortere samt smallere).

Selve ansigtet og håret er jeg dog ikke så imponeret af i opskriften fra Stof & Stil. Jeg har derfor ladet mig inspirere godt og grundigt til denne del fra Dukken Samira, som jeg tilgengæld synes har et rigtig sødt ansigtsudtryk. Eneste ændring er, at jeg har hæklet en ekstra omgang med udtagninger (så du har 66 masker i alt), inden du hækler omg. 11-19 jf. opskriften.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Dukke-mix

  1. HEJ – KAN DU HJÆLPE MIG MED AT FINDE HÆKLEOPSKRIFTEN TIL DUKKENS KJOLE ?

    1. Kjolen følger med opskriften på dukken fra Stof&Stil 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *