Posted on

Klovne nostalgi…

Jeg er total nostalgisk anlagt… Så snart jeg ser noget som minder mig om min barndom og “de gode gamle dage”, bliver jeg helt varm om hjertet!

Så da jeg for et par uger siden så et billede på Instagram af de fine klovne fra Lucie Kaas, fik jeg således en voldsom trang til at lave en klovne-tumling… Sådan en lignende den jeg havde, da jeg selv var barn! – bare i en hæklet udgave og inspireret af det fine look fra Lucie Kaas’ klovne.

20150611_132544

Efter at have søgt gode råd og idéer i facebook-gruppen “Hækle, hækle, hækle og andre hæklerier.”, fandt jeg en løsning på vælte-peter-effekten… Så klovnen står fint og dingler, når den får et dask. Derudover er den blevet udstyret med en rasleboks, så der også er lidt til øret for baby 😉

Opskriften kan findes lige her.

20150913_145552

#klovnetumling

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Klovne nostalgi…

 1. Hej

  det er en super flot tumling-klovn du har lavet. På et tidspunkt på facebook, lagde du en video op hvor man kunne se vippeefekten.
  Nu kan jeg så ikke finde den igen, er det mulig du kan sende den lille video til mig.

  De bedste hilsner Jette

  1. Hej Jette!
   Mange tak – dejligt du kan li’ den!
   Det lille video-klip skulle nu gerne ligge i din mail!
   God sommer 🙂
   Mvh Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *