Posted on

Sømandskjolen er kommet i havn… (tøhø!)

Ihh, hvor er det skønt med sol og varme…

Og jeg kan nu også endelig vise jer den sommerkjole, som jeg har hæklet til min datter! (Min mand fik lov at vælge farven – det har han da egentlig gjort ganske godt, hvis jeg selv skal sige det!)

20150506_131617

#sømandskjolebybi

Opskriften er nu skrevet færdig og findes i fire størrelser (74/80, 86/92, 98/104 og 110/116).

Jeg kæmper lidt (læs: en voldsom irriterende og langvarig kamp!) med at få min shop op at køre herinde på bloggen! Må blankt erkende, at jeg er total nybegynder indenfor alt det her hjemmeside-halløj… Synes bare det er sjovt at lege med det og blive lidt klogere på denne nye verden! – men nøøøj, hvor er det dog træls, når tingene ikke lige vil som jeg vil!!!

Indtil videre kan opskriften derfor kun købes via min shop på Etsy eller Ravelry.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *