Posted on

Glimt fra ferien der gik…

Det er allerede knap en uge siden ferien sluttede for vores vedkommende…  Men jeg har lige lyst til at vise, et par af mine ferie-hæklerier!

Vi kan nok hurtigt blive enige om, at sommeren indtil videre ikke har været den mest fantastiske af sin art sådan rent vejr-mæssigt… Vi har her i familien dog alligevel forsøgt at holde fast i helst-en-is-om-dagen-når-der-er-sommerferie-princippet! (sjovt nok én af de principper, det ikke tager mange kampe at få børnene med på) Det varede derfor heller ikke mange dage inden storebror A på 3 år bestemt sagde, at jeg altså skulle hækle nogle is til hans bamser og dinosaurer… Sun Lolly med cola og vindrue-smag lød bestillingen!

20150730_212553

Det var heldigvis en ganske overkommelig opgave. Har skrevet opskriften ned (du kan finde den her), hvis andre skulle støde ind i samme ordre 😉

 

Lillesøster I har længe været meget fascineret af Bamse – altså ham fra Bamse & Kylling! Vi har dog ikke haft en Bamse-bamse i huset… Og det er jo alt alt alt for galt! Dette projekt har derfor længe rumsteret i mit hovede! – så det var jo oplagt feriehækling at få den krydset af… (rart og afslappende for en gangs skyld at følge en andens færdige opskrift ;-))

20150730_212632

Der findes ikke en decideret Bamse-opskrift (vidst noget med noget copyright-halløj), men jeg har blot taget udgangspunkt i opskriften på Belindas Bamse fra www.lityfa.dk og foretaget nogle få justeringer. Resultatet blev absolut godkendt af modtageren!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Glimt fra ferien der gik…

 1. Hvilke justeringer har du lavet i forhold til den oprindelige opskrift? Jeg vil nemlig rigtig gerne prøve at lave en lignende til min lille niece 🙂 Mvh. Sarah Cecilie

  1. Hej Sarah Cecilie!

   Jeg har (så vidt jeg husker) lavet følgende ændringer:
   – ørerne har jeg hæklet runde i stedet. Først 6 fm i mr, derefter taget 6 masker ud på hver omgang indtil de havde den ønskede str. Det brune i øret har lavet på samme måde.
   – ved fødder/ben har jeg skiftet farve allerede efter omg. 5
   – jeg har hæklet øjnene – mener det var efter en af øjnene på http://www.garngrammatik.dk, men husker ikke hvilken.
   – til sidst har jeg hæklet en lille navle, mener det var 6 fm i en mr, som jeg trak helt sammen inden jeg syede den på.

   Håber du kan bruge mine kommentarer til noget, så din niece også får en Bamse-bamse 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *