Posted on

Det bob, bob, bob, bob, bobler…

2015-09-24 17.55.29

Huttelihut! (eller er det mon forbudt at bruge det udtryk udenfor fodboldbanen!?!)… I hvert fald jubler jeg og føler en stor sejr er hevet hjem!

20150924_141123

#KattegatCardigan

Et projekt som blev startet for godt og vel et halvt år siden er endelig ved at være i hus (i hvert fald første halvdel)… Og jeg kan endelig begynde at rydde ud i de mange sedler og små lapper med diverse notater! Men jeg har da lært, at det der med opskrift-skrivning IKKE bliver nemmere af, at man i flere omgang liiige lader det ligge i en måned eller to, fordi man undervejs blev grebet af et par andre projekter… Puha, der har nogen gange været brug for at grave langt, for at finde ud af hvor jeg lige var kommet til, og hvad jeg havde tænkt med dit og dat…

20150924_180125

Opskriften er nu klar. Og jeg er faktisk ganske stolt over, at min datter har fået sig en sømandscardigan – selvom jeg endnu ikke har lært at strikke 😉 Du kan læse mere om den, se flere billeder og finde link til hvor opskriften kan købes her.

De viste modeller er hæklet i Drops Baby Merino bestilt fra Rito.dk.

Og så lige et lille sneakpeek af en opskrift, jeg har arbejdet på sideløbende, som også nærmer sig målet… Nemlig mit bud på en hæklet udgave af den klassiske sømandstrøje – som vil kunne laves både som vest og sweater:

IMG_20150911_140717

#SkagerrakSweater

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *