Posted on

“Frygt ikke!”

For nogle år siden fik jeg en kurv med diverse garnrester fra min kære kære mormor (som desværre ikke længere kan se til at strikke og hækle)…

I sidste uge var jeg på jagt efter nogle garnrester til projekt “kastanje-spindelvæv” med børnene… Som godt nok endte med at være mest moderens projekt! 😉 Men i den forbindelse fik jeg tømt indholdet af den gode kurv ud på bordet… I mellem det hele var der noget fint tyndt rødt og hvidt hæklegarn! – så der blev straks dømt opstart af lidt hæklet julepynt…

20151019_135801

Noget af det dejligste julepynt er (efter min mening) engle!… Englene som kommer til de hyrderne og siger: “Frygt ikke! Se, jeg forkynder jeg er stor glæde, som skal være for hele folket: “I dag er der født jer en frelser i Davids by; han er Kristus, Herren.” (Udpluk fra Juleevangeliet). Synes der er masser af ting jeg kan gå og frygte og bekymre mig om – ikke mindst efter jeg er blevet mor! Men Gud ønsker ikke at vi skal leve i frygt – så jeg klynger mig til løftet om, at han har sendt os en frelser! DET er da værd at fejre og glædes over i julen…

Efter lidt søgen rundt i billeder med hæklede engle på Google, faldt jeg over en rigtig fin idé på en hjemmeside (som vidst er delvis nedlagt) – men opskriften/vejledningen på de søde engle lavet af bedstemor firkanter er heldigvis stadig tilgængelig.

Hovederne har jeg fundet inspiration til på Instagram hos @avekatten.

Jeg har lavet en DIY på min #MormorEngel, som du kan finde lige her.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *