Posted on

Påske… lige om lidt!

Påske er en fantastik højtid…

For det første betyder indeholdet i påsken rigtig meget (ALT) for mig! Vi fejrer jo at Jesus besejrede døden – for vores skyld… DET er fantastisk!

Jeg har vundet, Jesus vandt; døden opslugt er til sejer,

Jesus mørkets fyrste bandt, frihed jeg ved Jesus ejer;

åben har jeg Himlen fundet,

Jesus vandt, og jeg har vundet!

(Den Dansk Salmebog 233)

Derudover emmer det jo altid helt vildt meget af forår lige omkring påske… Og jeg elsker at tage kedelige grene ind fra haven, for at luske dem til at springe ud lidt før tid, og så nyde det fine pynt på dem!

I år har jeg fået lavet lidt nyt pynt, og jeg vil dele idéen med jer! I løbet af julen stødte jeg flere gange på nogle super fine “julekugler” lavet med hamaperler og stringart, se den fine vejledning her hos frkhansen.dk. (Påskeharen nedenfor er også derfra).

Jeg nåede desværre ikke selv at få lavet nogen til jul… så jagten gik her først på året i stedet ind på påskeæg-formede perleplade! Og her er resultatet…

IMG_20160213_092550

Jeg har også leget med lidt andre idéer til påskepynt med perler, som inspiration til lidt krea-hygge til “Fredag i Kirken” i Randerskirken i aften…

IMG_20160317_171556

Elsker både at lave dem og kigge på dem…

Hurra for perle-plade-projekter til voksne!

Flere af dem, tak 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *