Posted on

Et sted skal man jo starte…

Første indlæg!… hvad bør man mon skrive her?! – Aner det ikke, så jeg vover at kaste mig direkte ud i det! Jeg vil hermed  gerne dele den allerførste opskrift, jeg lavede for efterhånden en del år siden: Opskriften på en lille hæklet ting, som gennem de sidste godt tre år har forfulgt nærmest alle nybagte forældre – eller måske mest babyerne – i min omgangskreds, nemlig denne hæklede gulerods-rangle… 20150414_143457 (De første jeg gav væk, fik desuden fornemt selskab af en lille sød kaninrangle, som kan findes i bogen “Hæklede dyr” af Maja Hansen). Jeg ved godt, der allerede findes flere opskrifter på gulerødder til legemad derude i hækle-verden. Men tænker alligevel denne også har sin plads af et par grunde:

  • den er formet, så den passer til de hvide plastik raslebokse (dia ca. 30-35 mm, højde ca. 10 mm) man efterhånden kan købe rigtig mange forskellige steder, bl.a hos Stof&Stil og egnedesign.dk. Det gode ved dem er, at de kan tåle en tur i vaskemaskinen – hvilket kan blive tiltrængt, når de små har gnasket godt og grundigt på guleroden 😉
  • den snoede top, har lidt samme effekt som armene på den berømte sprutte, så den kan jo evt. bruges som et alternativ dertil.

Opskriften finder du her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *